Onderhoudsbeurt

Ik adviseer om minimaal één keer per jaar uw fiets een servicebeurt te geven, bent u iemand die dagelijks de fiets gebruikt dan raad ik aan om dan twee keer per jaar uw fiets een servicebeurt te laten doen.

Door regelmatig uw fiets te laten onderhouden zorgen wij ervoor dat uw fiets in top conditie blijft, en u niet plotseling voor grote reparties of langs de weg komt te staan.

Onze prijzen

Onderhoudsbeurt kinderfiets € 19,95

Bij een onderhoudsbeurt kinderfiets word de ketting gespannen en gesmeerd, alle bouten en moeren aangedraaid , speling wordt overal van afgehaald, alle kabels worden gecontroleerd en afgesteld, de verlichting wordt gecontroleerd, wielen gericht, spaken worden gespannen/gecontroleerd en wordt de fiets gepoetst.

Onderhoudsbeurt stadsfiets € 34,95

Bij een onderhoudsbeurt op uw stadsfiets worden onder andere alle bouten en moeren aangedraaid, de ketting gespannen en gesmeerd, speling wordt overal van afgehaald, alle kabels worden gecontroleerd en afgesteld, de verlichting wordt gecontroleerd, wielen gericht, spaken worden gespannen/gecontroleerd en wordt de fiets gepoetst.

Onderhoudsbeurt elektrische fiets € 39,95

Bij een onderhoudsbeurt elektrische fiets worden de elektronische contactpunten gecontroleerd, schoongemaakt en behandeld met contactspray tegen oxidatie. Daarnaast worden alle bouten en moeren aangedraaid, de ketting gespannen en gesmeerd, speling wordt overal van afgehaald, alle kabels worden gecontroleerd en afgesteld, de verlichting wordt gecontroleerd, wielen gericht, spaken worden gespannen/gecontroleerd en wordt de fiets gepoetst.

Standaard onderhoudsbeurt atb/ hybride/racefietsen € 49,95

Bij een onderhoudsbeurt hybride/atb/racefietsen wordt het derailleur systeem gecontroleerd en afgesteld, de velgremmen afgesteld en de remblokken gecontroleerd. Daarnaast worden alle bouten en moeren aangedraaid, de ketting gespannen en gesmeerd, speling wordt overal van afgehaald, alle kabels worden gecontroleerd en afgesteld, de verlichting wordt gecontroleerd, wielen gericht, spaken worden gespannen/gecontroleerd en wordt de fiets gepoetst.


* Prijzen zijn exclusief onderdelen en werkplaatstarief bij reparaties.

Maak nu een afspraak voor een onderhoudsbeurt

AFSPRAAK MAKEN